Bestyrelsesmøde 2013-10-02


Tilstede: Daniel NP, Victor, Martin W, Thorbjørn J
Referent: Martin W
Afbud: Frederick SN.


Punkt 1 - Regnskab


Nye indbetalinger:
Ca 6 medlemmer mangler stadig at betale kontigent.

Nye medlemmer:
3 nye medlemmer siden sidst. Super.

Budget for det kommende år
Vi forventer at ligge inde med ca 28.000 DKK ved årets udgang, hvilket giver et godt spillerum for de tunge investeringer vi regner med at have næste år. Der er ingen grund til at lægge et detaljeret budget, vi har et fint råderum og kommer ikke i problemer.
Dispensationer
- Victor: Victor har søgt dispensation på listen om at have sin R6 i klubben i et udvidet tidsrum. Den kan blive i yderligere 3 uger fra dispensationens ikraftræden.

Status på regnskab
Martin har gendannet regnskabet for 2012 og 2013 efter hans uheldige tab af data i forbindelse med en stjålet computer. Der er styr på sagerne igen. PF har fået udleveret et regnskab og en medlemsliste.

Adgangskort
Martin har opdateret rettighederne til gæstekortene. Han mangler en oversigt over hvilke rettigheder de studerende har. Martin følger op.
Understøttelse fra DTU:
Ansøgningen er sendt, svar ventes fra PF. Der søges til førstehjælpskursus (pågår) 3 gang på referatet. Frederick sender en ny mail til PF.

Punkt 2 - Overståede arrangementer

Vi skal huske at skrive beskeder ud efter arrangementer, angående antal af motorcykler og særlige ting der er sket på turene.

PMC Bakkelukning 09-01
Der dukkede i alt 6 pimser op der i samlet flok kørte ind til Nørrebrogade på trods af det grå vejr. Vi gik som altid en tur og kiggede lidt på cykler, inden vi gæstede Selvans kebab og fik selskab af flere pimser og vedhæng. Da regnen kom, lige som vi skulle køre mod bakken, valgte vi ikke at samles på bakken, men køre hjem.

Torsdagstur 09-05
Vi blev på den første torsdagstur indtil videre, hele tre deltagere. Det må anses som et ganske fornuftigt fremmøde, alt taget i betragtning. Den ene af de fremmødte var et muligt kommende medlem, som fik en lille introduktion til klubben. Vi kørte en lille tur op til Ganløse og kørte klasikkeren, inden vi pitstoppede og spiste soft ice.
På tur med Blød hat med Martin 09-11
Der dukkede 6 pimser op, samt 5 potentielle rekrutter. Af dem, kørte de tre en tur med ud i det nordsjællandske. Vi fulgte efter Martin i ægte blød hat stil (55km/t i 70 km zone). Tempoet steg dog en lille smule hen ad vejen, så vi kun kørte marginelt under hastighedsgrænsen. Da Martin fór vild og kørte ind ad en skovsti til et slot, standsede vi og besluttede os for at finde et sted at spise. Bunk førte an til en proper amerikansk diner oppe i Hørsholm, hvor vi fik burgere og is, så vi dårlig kunne få læderet på igen. Herefter vendte vi snuden hjemad, så vi i samlet flok kørte tilbage mod DTU.

Vi prøver nok ikke at køre Martin Blød hat igen, da det er alt for voldsomt (langsomt).

PMC Zenergy Racing 09-13 - 09-15
5 pimser deltog i denne banedag på Mantorp banen. Super fed bane og sjovt banearrangement hvor der også blev kørt lidt race (Hvor Victor og Munch hurtigt tog Martin med et lap.). Victor fik en flot 3. plads i et sprintløb og Martin fik højst overraskende en flot 3. plads i Moto 4 klassen. Anders C røg desværre af banen to gange og hans maskine har det ikke så godt. Ellers en fed weekend i godt selskab. Vi begynder så småt at have en fin banedagsgruppe i PMC, vi glæder os til næste sæson og håber vi kan lokke flere pimser med.

Klubuge 09-16 - 09-20
Vi holdt åbent alle 5 dage, men det er meget begrænset hvor meget vi får ud af det. Næste gang kan det godt være at vi holder åbent i lidt færre dage.

PMC Søndagstur til Stubbekøbing motorcykel- og radiomuseum 09-15
Alle dem der frygtede det gode vejr gik glip af en fed tur. Der var kun to (Ole og Christian), men de besluttede at køre alligevel. Der kom lidt støvregn et par gange, men det var også det. Turen gik sydpå, forsatte ad hovedvej 209 og ud på de mindre veje af Vråby, tilbage mod Karise og Alslev og holdt et kort stop i Præstø. Derfra forsatte turen mod Mern og Kalvehale og derfra til Møn ad flere små veje. Her kørte vi kort igennem Bogø by og derefter ned til færgelejet i Nyby, hvor vi tog den lille færge over sammen med en bil og 4 passagerer. Faktisk er det en skam man ikke tager sig tid til at tage nogle flere af de små færger længere. De er enormt hyggelige, og overbeviser en om, at man har masser af tid, hvilket altid virker som en knap ressource for tiden. Færgen kostede 50 kr pr mand/mc og tog ca. 12 minutter.
Ved ankomst til Stubbekøbing 13:30 parkerede vi ved museet og frekventerede Stubbekøbing burger og grill bar, der ligger lige ved siden af. Maden var udemærket, og på trods af eventuelle fordomme, virker det lidt hjemligt, når man kommer fra Nørrebro, at man selv i Stubbekøbing bliver betjent af folk med indvandrerbaggrund. Jeg bestilte husets burger, efter jeg fik forklaret, at de i den brugte rigtigt oksekød... Jeg ved ikke hvad de bruger i de andre - jeg spurgte ikke. Ole spise en almindelig burger med ost og bacon, og eneste anke var tilsyneladende for meget thousand island dressing.
Stubbekøbing MC museum var rigtig rigtig fedt, og det var ikke svært at bruge 2 timer derinde. Ole, der tilhører den ældre generation, kunne fortælle mange historier om hvordan han godt kunne huske de kom frem - det var så mest cyklerne fra 50 og fremad der kom historier om. De ældre modeller stod vi og klogede lidt om på skift. Det er et fantastisk studie i ingeniørkunst, og selv om vi brugte 2 timer og så det hele, kunne man sagtens bruge 2 timer mere blot på at gå mere i detaljer med de enkelte modeller og de udstillede motorer. Det kostede 35 kr pr mand at komme ind.
Ved 16 tiden vendte vi snuden hjemad, men kørte fra ved afkørsel 41, og tog forbi Adam og Maiken der gav en kop kaffe og lidt brød, og viste deres nye hus frem - meget nydeligt og godt selskab :-)
Efter en times tid, kørte vi videre og valgte et par småveje mod Præstø og videre mod Tappernøje inden vi ramte motorvejen og rettede raketterne mod Kbh.
Jeg var hjemme og havde parkeret cyklen ved 18:30 tiden efter knap 9 timer hjemmefra og næsten 300 kørte km :-D Stor tak til Ole for en fin tur.

Torsdagstur 09-19
Der var 5 pimser som kørte via en meget smuk vej mod Esrum Sø. Isbutikken var desværre lukket men i stedet for kunne vi nyde hurtigt indkøbt sodavand og slik ved "vores egen" spisebord ved siden af søen i det halvmørke og fantastisk smukke vejr. Det blev fortalt mange røverhistorier om forskellige træf, dejligt at høre på! Returvejen mod Lyngby foregik via motorvejen da klokken var mange :). En anden gang, når tiden tillader, kører vi en længere returvej nordpå og helt omkring søen. Måske på en søndagstur.

PMC O-Løb Hos Stenløse MC 09-21
PMC var repræsenteret af 3 pimser, til lørdagens O-løb hos Stenløse MC (SMCK). Efter at have ædt en pølse og snakket med en mand, om hans Chopper med Camplet. Gik turen ud af de Sjællandske vejen. Posterne var som følger:
-Øksekast ved Vikingelejeren i Frederikssund
Herefter tog PMC en detour ad veje, som ikke har set Motoriseret kørertøjer... i laaang tid.
-Påsyning af knapper med MC handsker
-Quiz
-Hygge i form af kaffe,kage og sandwich
-Fjernstyret byggeri
-Skydning med random point tælling
-Flytning af ærter på tid.

Alt i alt en mega hyggelig dag, og til den studenter venlige pris af 0 kroner - ikke at hygge skal gøres op i penge ;)

Torsdagstur 09-26
Vi aner ikke om der var nogen der dukkede op. Det er heller ikke vores ansvar.

Punkt 3 - Klubben


Klubudvalgsmøde 09-10

PF prøver at få styr på klubberne. I den forbindelse skal alle klubberne som noget nyt udarbejde en komplet oversigt over de kemikalier der opbevares i klubberne.
Kemikalier i klubben

Vi skal levere en kemikalie-liste til PF som skal afleveres til brandmajoren. Vi skal defor rydde op i klubben og minimere mængden af diverse rensemidler og lignende. Dette kan vi gennemgå til oprydningsdagen.
Aut. Dørlukker
Victor har købt dem og Martin har på forunderlig vis fået dem til at forsvinde. Martin leder efter dem. 3 gang på referatet

Reglementerne skal fremskaffes
PF lovede at sende dem til os, intet er sket. Victor skubber til PF - 3 gang på referatet.

Plastsvejseren
Der skal skrives en guide, Martin har ansvar. Intet nyt, men Martin har leget lidt. Det skal nok komme på et tidspunkt. 8. gang på referatet.

Dækmaskine
Die Reifenmachine ist nich mehr schön. Vi skal berede os på at indkøbe en ny. Budgettet er ca 15.000 DKK. Daniel vil imidlertid prøve at se om nogle fonde eventuelt kan være behjælpelige. Vi har det i mente til næste år, budgetmæssigt. Daniel og Martin kigger på en maskine. Daniel kigger på nogle fonde og eventuelt ansøgninger.

Indkøb af:

Arbejdslampe
Victor har købt en ny lygte.

Ny baghjulsløfter
Victor har købt to nye baghjuls-løftere.
Afbalanceringsklodser
Der købes nogle flere. Martin tager sig af den. 2. gang på referatet.

Dæksæbe
Victor har købt.
Ny PMC plakat
Daniel sørger for at den printe nuværende plakat ud og hænger den op i klubben. 4. gang på referatet

PMC Hjemmeside: Databasen er stadig nede. Vi kan muligvis flytte den over til Henriks server, den understøtter ASP så det skulle kunne lade sig gøre. Thorbjørn snakker med Henrik.

Babe script:
Rasmus har ansvar når det nye babe-script kommer op og køre - han har en god ide. Pågår. 2 gang.

Pimse-wiki og kørestatistik
Det gider vi ikke.

Røde stole
Martin har købt en stol til prøve. Hvis den er rigtig fed, køber vi flere. Martin køber nogle fede gummihjul til den orange vogn. 5 gang på referatet.

Slange til trykluft
En ny slange til trykluften er indkøbt, men kan ikke monteres da vi mangler de korrekte luft-koblinger. Martin ser på det når han skal til Nyborg. 3 gang på referatet.


Punkt 4 - Kommende arrangementer

Køreture det næste stykke tid


Torsdagstur
Den sidste torsdagstur bliver i morgen, den 3. oktober. Martin dukker op og tager et par gæster med.

Pubcrawl, DTU 11. October.
Det useriøse motionsløb. Er i kalenderen. Victor har skrevet ud om det.

Oprydning og TT Closer to the edge, 13. oktober
Oprydningsdagen bliver Søndag 13. oktober. Martin har skrevet ud om det og har lavet en oversigt over skabe der skal rydes. Vi skal også rydde ud i vores kemikalier. Der bliver bestilt pizza. Martin er ansvarlig, han skal huske at købe flyttekasser og få fjernet overskydende lort efter 3 uger. Vi kigger efter værktøj der eventuelt mangler og ser på hvad vi i øvrigt mangler i klubben. Til inspiration:
-lille skralde.
-store torx toppe
-kort forlænger til stor skralde


Øl og 80'er Heavy, 18 oktober.
Uffe lækkert navn til og Victor har fundet et kollegie. Victor har skrevet ud på listen, det bliver den 18 oktober.

Årets sidste tur 23 oktober.
Årets sidste tur bliver lige efter efterårsferien, onsdag den 23. oktober. Victor står for det.

Senere arrangementer

Bowlingtur

Biografen

Et eller andet hos Johnny
GP hos Johnny. Victor forhører sig lige hos Johnny og
Sprutdag/hygge aften

Julehygge, 4. december


Rundtur på området omkring Herluftsholm
Vi kigger på næste år.

Drive-in bio
Næste år.

Førstehjælpskursus
Afventer finansiering.

Eventuelt


Kontaktsedlen skal opdateres ved bagdøren.
Martin er igang. 2. gang.Adgangskort
Daniel praler, men agter ikke at gøre noget. Han kan muligvis skaffe et adgangs-system som kan køre på gæstekort. Det kunne være ret sejt, vi kigger på det når vores lokale-situation er klarlagt.

DK skilt med pimselogo
Thorbjørn har lavet et PMC mærke med DK mærke. Thorbjørn har lagt den på dropboxen, vi kigger på den.

Næste bestyrelsesmøde: Starten af November. Thorbjørn opretter en doodle så hurtigt som muligt.