Bestyrelsesmøde 2013-07-29


Tilstede: Daniel NP, Victor, Martin W, Frederick N
Referent: Frederick N


Punkt 1 - Regnskab


Nye indbetalinger:
Den årlige kamp med kontigenter er i gang, Martin koordinerer inddrivningen fra medlemmer men er kraftigt hæmmet af at medlemsdatabasen ikke længere fungerer på pmc.dk.

Nye medlemmer: Et nyt medlem, men vedkommende er ikke skrevet ind endnu grundet medlemsdatabasen.

Understøttelse fra DTU:
Ansøgningen er sendt, svar ventes fra PF. Der søges til dækning af et førstehjælpskursus fra www.1aid.dk, hvor vi har fået et tilbud på 2500 DKK af 500 DKK pr time.

Punkt 2 - Overståede arrangementer

Vi skal huske at skrive beskeder ud efter arrangementer, angående antal af motorcykler og særlige ting der er sket på turene.

PMC Tager til Roskilde Havn d. 23. maj
Vi var 10 pimser der ad de små veje, bla. over Ganløse, tog til Roskilde havn. God tur med godt vejr. Vi slap for uheld denne gang på trods af at Thomas G næsten blev ramt af en taxa og vi kørte forbi en hest der meget tydeligt ikke kunne lide motorcykler. På Roskilde havn stod den på is fra Paradis, inden vi gik en tur rundt på havnen og kiggede på biler og motorcykler.

PMC Tur til Malerklemmen d.9. juni
Vi blev 6 pimser der valgte at bruge det gode vejr til at tage til Malerklemmen. Det var dog ikke nemt, vi kunne ikke mødes ved Oticon salen, da der var nogen der havde besluttet at samle en masse cykeltosser på DTU, der var spærret af alle vegne. Det lykkedes dog at få samling på tropperne. Af uransagelige grunde havnede vi midt i Roskilde by, midt i dyreskuekøen. Vi kom dog hurtigt ud på de mindre veje, hvorefter vi kørte gennem små landsbyer og naturskønne områder på vej gennem det midtsjællandske. Dette gik alt sammen meget vel, indtil Martin 'besluttede' at vi skulle køre et par kilometer på grus. Det er ikke lige sagen for en sportcykel med hård affjedring, især ikke når der er huller i vejen alle steder. Til sidst nåede vi dog frem til Malerklemmen hvor vi spiste en dejlig buffet og nød det gode vejr. Istedet for at køre direkte hjem fra Malerklemmen, kørte vi et smut forbi Ishøj og besøgte Ole. Her fik vi lov til at se hans nye Hyperstrada, mens han bød på frisk Kaffe og sprudelwasser.

PMC Griller Viggo
Vi blev 11 fra PMC der deltog.
Martin førte flokken ad mange omveje inden de ankom til Virum hvor der blev grillet og hygget. Kullene var varme, pølserne sprøde og historierne gode som altid.

PMC Mestersvinger d. 5. juni
Der var 3 deltagere fra PMC. Vejret var fantastisk og maden var inkluderet. På trods af et enkelt styrt, var humøret højt og alle deltagere fik noget ud af dagen.

PMC lang Klubtur + Kragerup Gods (Aflyst pga. Le Mans) d. 22. juni
Aflyst. Om vi begriber hvem der gider se Le Mans når man kan køre motorcykel i stedet!

PMC Kører til Langelinje d. 8. juli
Der var omkring 10 pimser, der kørte fra DTU og en del ekstra pimser der mødte os derinde. Klubben gav is til alle, hvilket skabte en temmelig lang kø ved iskiosken. Turen stod både på Gammeldags is, Lyserøde Vmax patter.

PMC tager til Harzen d. 11.-14. juli
Det var en fantastisk PMC-tur (den længste nogensinde). Vi tog til Harzen (DE) og besøgte Allan Bager. Det må vi gøre igen næste år. Turen gik rigtig godt uden større problemer og de ting der var kunne ordnes med gaffa og bidetang. Vi var 6 pimser afsted og fik kørt mange km. Efter en lang dag i Harzen med megafede veje, store pølser, Sauerkraut, KÅL(!) og Kellerbier, fik vi også slået rekorden hos BH29 og sad 6 pimser på MC'en ude foran ;-) Allan viste rundt lørdag til en masse sving og der var efterfølgende store mængder god grilmad, Bier og hygge. Tusind tak til Allan for eksemplarisk god beværtning og gæstfrihed. Alle var godt trætte efter 4 dage og ca 1700 km på MC.


PMC kører til Helsingør havn d. 17. juli
På turen var der 9 pimser med påhæng af forskellig art. Turen gik stille og roligt op ad strandvejen i godt vejr med et enkelt sidespring forbi Hørsholm. Bagtroppen med XX præz, var lidt sløve i optrækket... men kom da med til sidst. Da vi endelig var kommet derop, bød klubben på is. Og efter som XX præz, sagde at vi kunne få 3 kugler til samme pris som 2 i Roskilde......fik vi det. Efter en kort tur rundt i havnen gik turen atter hjem ad.

Punkt 3 - KlubbenBenzinudslippet
Klubben blev lukket af PF i nogle uger på grund af brud af reglerne vedrørende nultolerance overfor medbringning af benzin i klublokalet. Vi strammer op på vores procedurer som følge deraf. Anders Ramm er midlertidig suspenderet som medlem af PMC som følge af udslippet.
Bestyrelsen gentager over for medlemmerne at benzin ikke må medbringes i klubben og tanken SKAL tømmes får maskinen bringes derned.
Som ekstra foranstaltning skal dørene fra nu af holdes lukket hele tiden og cykler må ikke længere midlertidigt flyttes ud på gangen for at skabe arbejdsplads. Bestyrelsen minder medlemmer om at benzin let kan forefindes i cyklernes brændstofsystem (slanger,karburatorer,pumper) og at håndtering af brændstofsystemerne skal ske med den allerstørste forsigtighed, helst med 2 mand.
Victor indkøber automatiske dørlukkere. Martin hænger plakater op med obs. Victor indhenter PFs brugsretsaftale, brandsikkerhedsreglementet og andre detaljer. Email skal sendes ud omkring disse detaljer.

Aut. Dørlukker
Victor kigger på det.
Reglementerne skal fremskaffes
Victor tager sig af dette.
Plastsvejseren
Martin har ansvar
Intet nyt, Intet nyt (hvor mange gange kan dette emne være på dagsordenen pt. 6 gange ). Martin ser på det når han alligevel skal fikse sin unikke kåbe.

Indkøb af:

Arbejdslampe
Eventuelt en ny lommelygte der ikke blinker
Victor indkøber en ny lommelygte. (2. gang på referatet)

Dims til adskillelse af upside down gafler
Martin har indkøbt dimsen. Martin skriver ud om dens lyksaligheder.

Ny PMC plakat
Daniel sørger for at den printe nuværende plakat ud og hænger den op i klubben. 2. gang på referatet
M6 bolte og kobberpakninger fra Louis:
Martin har fikset det og de er i klubben, ikke på hans værelse.

PMC Hjemmeside:
- Medlemssiden: Martin kigger efter nyeste snapshot og Thorbjørn efterlyse hj?lp p? pimselisten.

Medlemsiden og databasen er crashet. Serveren understøtter ikke længere ASP filer og MS Access databaser. Vi skal bruge en specialist som kan lave et nyt ASP-lignende setup, eller flytte/opgradere vores server. Thorbjørn efterlyser hjælp på pimselisten.
Der er password beskyttelse på nogle PMC dokumenter. Martin ser på sagen og fikser metadataen på PDF filerne.

Babe script:
Rasmus har ansvar når det nye babe-script kommer op og køre - han har en god ide. Pågår.

Pimse-wiki og kørestatistik
Rasmus: Afventer database arbejde. Se generalforsamlingsreferat.

Røde stole
Begge røde stole er gået i stykker. Der kigges på det. Hjulene er døde, også på det orange bord. Martin ser på at indkøbe nye hjul til de røde stole og den orange vogn, i refaratet for 3. gang. Pågår.

Slange til trykluft
En ny slange til trykluften er indkøbt, men kan ikke monteres da vi mangler de korrekte luft-koblinger. Martin ser på det.

Punkt 4 - Kommende arrangementer

Køreture det næste stykke tid
Vi planlægger faste køredage. Mindst 2 om måneden på tilfældige dage. Det skal forsøges at planlægges, så turene først starter kl. 18.
Ture til Roskilde Havn
Evt. faste ture til Roskilde havn, hvis vejret er godt på dagen? Nikolaj har tilbudt at stå for det på gode dage, det skal eftersøges. Frederick kigger på det.

PMC træf d.2 aug- 4. aug
Tommy Fer holder træf på sydsjælland ved Næstved. Pt. 14-15 mennesker tilmeldt. Det bliver fantastisk!

Senere arrangementer

Pubcrawl, København, 30. August.
Caroline og Dina står for det. Der er stor opbakning omkring arrangementet. Det bliver godt!

Øl og 80'er Heavy
Victor har haft kontakt med Øl-Uffe, der gerne vil være med til at arrangere. Det bliver dog ikke hjemme hos ham denne gang. Johnny og Malenes er måske en mulighed som mulig vært. Victor kigger på det.

Fyn Festival
2xØlkort bliver doneret af klubben. Martin fikser.

Pubcrawl, DTU
Der er ikke sket noget nyt. Vi prøver stadig at finde en PF-pubcrawl. Vi missede den der var, så vi må holde bedre øje med den næste. Daniel, Victor, Frederick og Thorbjørn er på sagen.

Oprydning og TT Closer to the edge, 13. oktober
En stor fiasko, ingen medlemmer udover 2 bester mødte op. Klubben trænger gevaldigt. Oprydningsdagen bliver Søndag 13. oktober. Martin skriver om arrangemantet og giver en opsang.

Søndagstur til Stubbekøbing motorcykel- og radiomuseum., 15. September
Forslag fra Christina K til lang søndagstur: Stubbekøbing motorcykel- og radiomuseum
http://www.visitlolland-falster.com/danmark/da-dk/menu/turist/oplevelser/attraktioner/museer/produktside/gdk015946/stubbekoebing-motorcykel---radiomuseum.htm

Rundtur p? omr?det omkring Herluftsholm
Foreslået af Thomas Grothe.
Kan gøres som en guidet tur med fuld adgang for 500,- eller 40,- per person, 1 times rundvisning.
Eller ved selv at gå rundt (eventuelt assisteret af Bager).
Den venter vi med.

Drive-in bio
Thorbjørn er ansvarlig. Det bliver i uge... noget.
På tur med Blød hat med Martin 4. September
Martin farer vild på Marguritteruten i hyggeligt, brændstofbesparende, blød hat tempo. Det bliver simpelthen så hyggeligt. Det skal times til studiestart og der skal reklameres vha plakat. Martin er ansvarlig. Den køres d. 4. september.

Førstehjælpskursus
Frederick har fundet en instruktør, men vi fisker stadig efter lidt støtte fra DTU eller PF.
MC orienteringsløb, 21. September
Thorbjørn har ansvar. Der er ikke så meget nyt, Thorbjørn kigger aktivt på det. Det bliver evt. i Lynge omegn. Hvis opbakningen er svag, står Martin for en tanktømmertur til Sjællands odde i stedet for.

Eventuelt


Medlemslister og vedtægter, skal sendes til PF, Martin har ansvar for 2. gang.

Handlingsplan skal laves for skabe til næste møde. Martin og Victor tager det alvorligt denne gang.

Bestyrelsen vil for fremtiden skrive bestyrelsesmøder ind i PMC kalenderen til vores medlemmer. Dagslys er altid god stil.

Næste bestyrelsesmøde: Daniel står for at lave doodle.

--> ?