Bestyrelsesmøde 24-09-2009


Tilstede: Christian, Tommy, Magnus, Martin og Alexander
Referent: Alexander


Punkt 1 - Regnskab

Der er to personer, som umiddelbart nægter at betale de 50 kroner i rykkergebyr. Bestyrelsen vil kontakte dem og få indkasseret de manglende 50 kroner for hver. Der er kommet et par medlemmer til siden sidste bestyrelsesmøde, hvilket er super godt med flere studerende medlemmer.

Punkt 2 - Klubben

- Gulvet: Det er noget dårlig maling, som er begyndt at skalle. Tommy vil kontakte de blå mænd og give en skideballe. Stålplader og lift overvejes stærkt at skulle boltes fast.

- Sodavand: Klubben har sodavand igen.

- Ny varmepistol: Martin har købt en varmepistol til klubben.

- Krympeflex indkøbt: Christian har købt krympeflex.

- Flydende pakning indkøbt: Der er også købt flydende pakning.

- Batterier til kæde-aligner: Der er købt batterier til klubbens nye kæde-aligner.

- Prøvetank: Der er købt prøvetank til klubben, så der kan laves karburatorsynkronisering.

Punkt 3 - Opfølgning på forrige referat

- Svejseapparat: Der ventes stadig godkendelse fra PF/S-huset.

- Elektriske låse: Det elektriske låsesystem er droppet pga. en for dyr omkostning, men bestyrelsen er lige blevet opmærksom på, at S-huset har rod i deres nøglesystem, og de skal derfor lave nye låsesystemer, hvilket også kommer til at påvirke PMC og alle andre klubber. I fremtiden vil der kun skulle bruges én nøgle for at komme til klubben ligesom i gamle dage. Udsigterne er dog lange.

- Nye skabssedler: Der er indkøbt nye A5-plastlommer til skabssedlerne. A5 plastlommerne er snarest nede i klubben.

- Liste med kontaktpersoner: Tommy har lavet en rigtig god liste med de relevante kontaktpersoner. Den bliver snarest hængt op i klubben.

Punkt 4 - Overståede arrangementer

- Bagers spontane søndagstur: Efter mange veje endte turen ved Langelinie til is.

- Anne Louise farer vild: Efter mange veje endte turen hos Anna Louises forældre, hvor faren havde bagt kage og lavet kaffe.

- Fyns MC festival: 5-6 hårde bikere tog af sted til Fyn og alt gik godt med super vejr, hygge og musik.

- Rundt på Sydsjælland: Cirka 6-7 bikere havde en fantastisk tur anført af Christian Rose. Turen indeholdte blandt andet tur hos en ven, cykel- og knallert museum, tur forbi Bager og turen blev afsluttet på en kro.

- Bakkelukning: Det var en rigtig fed bakkelukning med 15 PMC’ere. Efter Madam Blå blev der kørt radiobiler med fuldt udstyr og der blev taget ekstra biler frem, således alle fik én. Der blev også lige taget en tur i rutsjebanen.

- Tur til Helsingør havn: 7 mand drog af sted til Nordsjælland og fik kørt på diverse veje, hvorefter PMC gav is i Helsingør.

- Guitar-Hero aften i Fuglebjerg: Der blev kørt nogle hyggelige ture. Martin var lige ved at styrte, MEN gjorde det ikke, imod alle odds – manden er ved at lære det. Der blev spillet uendelig med guitar og spist godt med grillmad, og der blev masser af rester tilovers til Martin.

- Søndagstur: Kai, Martin og det nye medlem Jesper dukkede op, men da Martin og Jesper gik ned i klubben, så tog Kai en ”lille” tur rundt på Sjælland, cirka 350km blev tilbagelagt.

Punkt 5 - Kommende arrangementer

- 15 års jubilæum: Der er blevet dannet et festudvalg og næsten fundet en dato, der skal bare lige fås grønt lys fra det lokale, som udvalget prøver at få til rådighed. Lige så snart at datoen er fastlagt, vil der blive sendt en mail rundt på pimselisten og en sms.

- S-hus åbent: Der er S-hus åbent i morgen, hvor PMC stiller op med 3 motorcykler og nogle medlemmer med rigtig godt humør og klar til at finde nye medlemmer.

- Mandagstur – rundt om Hove-senderen 5/10: Der bliver planlagt en tur rundt om Hove-senderen på nogle rigtig fede veje. Turen vil starte kl. 18.

- Søndagstur 18/10: Kreative forslag modtages gerne.

- Årets sidste tur 2/11: Turen går til Blovstrød Kro. PMC giver én pandekage til hver.

- Klubarrangement 15/11: Der vil blive arrangeret MotoGP dag, hvilket betyder, at der vil blive vist MotoGP og bestilt pizza i løbet af dagen, så folk kan komme sig ovenpå festen.

Punkt 6 - PF’s generelle forsamling

Mødet blev afholdt den 23/9. Formålet var at etablere kontakten mellem PF, S-huset og klubberne under PF. PMC’s bestyrelse er positiv indstillet over for den nye linje. Der vil blive afholdt et møde igen om 1-2 måneder.

Punkt 7 - Andet

- T-shirt: Der er endnu ikke sket noget nyt, men der bliver stadig arbejdet på sagen.

- Visitkort/ gode råd på nettet: Der er endnu ikke sket noget nyt, men der bliver stadig arbejdet på sagen.

- Skilte: De bliver hængt op på næste bestyrelsesmøde, dvs. indenfor 1,5 måned.

- Oprydningsdag: Oprydningsdagen bliver rykket til midt marts, hvor klubben så skal være fri for motorcykler. Nærmere dato følger på pimselisten.