Bestyrelsesmøde 06-08-2009


Tilstede: Tommy, Alexander, Chr., Martin & AL
Referent: AL


Punkt 1 - Regnskab

Ugledige træffet har ligget fint på budget.

Niels og Hylle mangler stadig at indbetale 50 kr.

Punkt 2 - Klubben

Der mangler sodavand. Tommy undersøger sagen.

Vi mangler en varmepistol. Martin indkøber en varmepistol.

Der er en del udstyr der mangler at blive hængt op. Dette kan gøres i forbindelse med den årlige oprydningsdag.

Punkt 3 - Opfølgning på forrige referat

Svejseapparat: AL har fået udleveret en sikkerhedsmanual og vil undersøge om det overhovedet er forsvarligt at anskaffe sådan et CO2 svejseanlæg.

Elektriske låse: Billigste tilbud var alt for dyrt! Alexander undersøger muligheden for at skifte tilbage til de gamle låsecylindere, således at der kun skal bruges én nøgle.

Nye skabssedler: AL har ikke fået købt A5 lommer. Martin køber lommer.

Liste med kontaktpersoner: Tommy skal bare lige printe den ud og hænge den op.

Punkt 4 - Overståede arrangementer

Ugledige Træf: Super nice. Adam og Maiken tog sig godt af os og leverede masser af godt kød, dog i små pakker. Der blev også fortæret en masse snobrød og skumfiduser. Theis, Moller, Bager og Præz fik "gravet" ud til det nye hus. Vi glæder os til næste år.

PMC skræmmer havdyrene: Og det gjorde vi. Der blev grillet og enkelte fik også luftet deres hvide ingeniør-hud!

Træf på Toppen: PMC var synlige idet vi vandt for længst kørende mand og kvinde. Desuden var Dina, Alice og AL dommere til Træffets Tyr (der var helt klart ikke nok kød på bordet!), og Alexander var dommer til HusmoderstripPERtease (og var meget glad) Tommy blev slået ned og Janus lavede tricks på Firebladen. Klubben gav en ramme øl HVER aften. Der var god stemning og vejret var godt det meste af tiden.

Bulder brage dag: Pga. manglende udstyr blev lydmålingen udsat og der blev kørt en lang tur i stedet for. Vi spiste frokost i Gilleleje og så kameler. Dernæst gik turen forbi Micle, som gav cola og chips.

Pubcrawl: Dina havde arrangeret en fantastisk aften og PMC tørlagde KBH. Pigerne fra klubben var godt repræsenteret. Tak til Dina for et super arrangement - vi glæder os til næste gang.

Punkt 5 - Kommende arrangementer

Mandagstur den 10. august: Anne Louises forvirringstur - ingen ved hvor vi havner inkl. Anne Louise

Fyns MC Festival: Dina, Allan Bager, Bunk og Dantzer drager til Fyn og drikker øl og fester igennem. Det er stadig muligt at tilmelde sig, og der er morgenmad ad libitum, når indgangen er betalt.

Rundt om Sydsjælland: Bager viser rundt på Sydsjælland. Der bliver kørt masser af kilometer af sjove veje og masser af røverhistorier undervejs.

Bakkelukning den 31. august. PMc kører med hele vejen - kom frisk og få kage på Madam Blå, en tur i radiobilerne (naturligvis med fuldt udstyr) og evt. en fællessang.

Tur til Helsingør Havn: Vi kører nordpå og ender muligvis hos Egon, hvis han er hjemme.

Punkt 6 - Andet

T-shirt: Der er ikke sket noget grundet sommerferie eller en anden dårlig undskyld.

Visitkort og gode råd på nettet: Stadig ikke noget nyt fra Anders og Bunk

Skilte: Chr. mangler at printe, laminere og så skal de hænges op.

Gennemgang af webservices og sms-services: Er blevet gjort i dag. Den nye del af best. er nu blevet introduceret til disse services. Alexander vil snart overtage PMC babe'en.