Bestyrelsesmøde 01-10-2008


Tilstede: Christian, Jacob, Mathilde, Dina
Referent: Dina


Punkt 1 - Regnskab

Vi har ikke fået flere indbetalinger fra medlemmer som ikke havde betalt kontigent for 2008, så derfor meldes de ud af klubben.
Mathilde melder dem ud i databasen, det drejer sig om Emil, Karen, Ulrik Torpet, Jeppe og Michael Ahlers.
Vi har fået indbetalinger fra to nye medlemmer, Karoline og Kristian.

Punkt 2 - Klubben

Der må ikke stå cykler i klubben den dag der skal flyttes skabe og gøres rent. Christian skriver ud på listen og direkte til Johnny.
Der er oprydningsdag den 17. oktober fra kl 16 eller 17 og 19. oktober kl. 12. Christian skriver ud på listen. Dina får nøglen til PF-foto til den 19. oktober, så vi kan få vores sofaer og bord tilbage. Jacob laver en tilmeldingsdims, så Christian ikke ender med at stå alene med det hele.
Christian ringer til vagterne for at få en forklaring på, hvordan vi skal forholde os om aftenen og weekender. Dette skal også stå på et skilt i klubben, som kommer op til oprydningsdagen.
Øjenskylleapparattet bliver sat op på oprydningsdagen.
Christian har fået lavet boremaskinen.
Der står nogle forskellige ting på vores whiteboard i klubben. Dina skriver ud på listen, at folk skal skrive en mail til bestyrelsen, hvis der mangler noget i klubben, da vi ikke holder øje med det whiteboard.

Punkt 3 - Overståede arrangementer

Bakkelukningen 31/8: Vi var 25-30 stykker og mange nye. Vi var en tur i radiobilerne og rutsjebanen, Kai havde hele udstyret på. Der er billeder af arrangementet på mediasiden.
BadAssBikerBytur 5/9: Den var fed! Vi hyggede og drak (4 rammer øl og div. sprut) hos Christian indtil kl 1.30 og tog videre på Barcelona, hvor vi blev til de lukkede.
Kaffe og kage i Det Hvide Hus 8/9: Vi var 15 med ude i Det Hvide Hus og der var god mad og lyserød PMC-kage.
S-hus åbent 26/9: Vi fik snakket med en masse nye studerende, både folk med mc og andre som var ved at tage kortet. Mathilde har skrevet mails til alle dem, som var interesseret, men hun har ikke hørt tilbage fra nogen af dem endnu.
Mandagstur 29/9: Det var super, at Anders tog iniviativ til at køre en tur. Vi var 10 cykler fra start af og 3 faldt fra inden vi nåede Frederikssund, en pga. et lille uheld.

Punkt 4 - Kommende arrangementer

Biograftur den 9/10: GixxerAnders arrangerer tur i biografen for at se Rejsen til Saturn.
Klatretur den 21/10: Mathilde arrangerer tur til Skibby, hvor vi skal klatre. Mathilde skriver selv ud på listen.
Foredrag: Bager ville holde et foredrag om "Sundhedstilstanden på din mc", han mangler stadig at finde en dato til arrangementet.
Køretur den 13/10: Jacob kører en tur med afgang fra DTU kl 17. Jacob skriver en mail ud på listen.
Årets sidste tur (starten af november): Vi skal på Blovstrød Kro og spise pandekager. Christian skriver til Niels om han gider stå for det.
Juleafslutning den 3/12
Filmaften i klubben den 20/11: Film og projektor-ansvarlig bliver valgt, når vi kommer tættere på.
Bronzekursus: Vi vil gerne have et helt hold i Tune eller 20 pladser i Sorø i slutningen af April. Dina skriver til Kai.
Dina opdatere kalender og Mathilde sender sms'er ud.

Punkt 5 - Nøgler

Kim Olsen, Jeppe Degnbol og Morten Schmidt mangler stadig at aflevere deres klubnøgle. De vil alle tre modtage en mail om, at de har 1 måned til at aflevere nøglen. Hvis vi ikke modtager den går deres depositum til klubben.

Punkt 6 - Medlemmer

Vores to nyeste medlemmer (Karoline og Kristian) har nu skrevet ud på lisen om sig selv. Det skal gøres til en vane, at nye medlemmer lige skal skrive ud om sig selv.
Christian kigger på velkomstmailen til pimselisten (som et vinterprojekt). Der skal tilføjes, at man skal skrive ud om sig ud om sig selv, at man kun kan skrive fra den mail man er tilmeldt med og en engelsk version.

Punkt 7 - Andet

Christian kigger på gamle billeder, media-siden og tilføjer hvem der er billedansvarlig på hjemmesiden.
Christian har rettet reglementet så der nu står, hvornår vi ikke har adgang til klubben.
Christian har kigget lidt på nye tshirts, men de er lidt dyre end han havde regnet med, så han kigger lidt videre.
Christian og Jacob lægger de gode råd fra køreturskortet online. Dina kigger på muligheden for at få lavet "visitkort" i stedet for de laminerede køreturskort, så kan de også deles ud til de nye inden klubture.
Dina ændre forsiden på pmc.dk så der kommer til at stå "klubarrangement" i stedet for "klubaften".
Jacob skal tilføjes til bestyrelseslisten og som suppleant på hjemmesiden. Dina kontakter Dantzer. Jacob skriver selv en mail ud på listen, at han som suppleant er blevet aktiv i bestyrelsen.
Mathilde er ny postansvarlig og Christian er ny affaldsansvarlig.