Bestyrelsesmøde 10-04-2008


Tilstede: Christian, Martin, Mathilde, Dina
Referent: Dina


Punkt 1 - Regnskab

Martin har taget kontakt til banken og han får snart adgang til kontoen. Til næste år så banken gerne, at referatet fra generalforsamligen er underskrevet af bestyrelsen og at medlemmernes fulde navne fremgår.

Punkt 2 - Klubben

Der er kommet lys over arbejdsbordet og trykluften er blevet ordnet. Christian viser Dina hvor de blå mænd sidder, så vi han finde ud af om gulvet kan laves. Øjenskylleapperatet skal hænges op.
Martin er affaldsansvarlig.
Der er mange cykler i klubben for tiden. Der tages kontakt til Johnny.
Listen over skabene skal opdateres og skabene skal gennemgås.

Punkt 3 - Overståede arrangementer

Bakkeåbningen 13-3: Der var mange (ca. 17) der kom i forhold til vejret var dårligt og det havde regnet hele dagen. Vi havde PMC-flaget med og der blev jublet, når vi kom kørende. Stor tak til Uffe, som kom med kagemand nede i klubben.
Filmaften "Harley Davidson and the Marlboro Man" 24-3: Vi var 9 og filmen var god. Det nye lærred er en god investering.
Skruedag 5-4: Der var et par stykker og Bager var til stor hjælp. Dina lærte at skifte olie og oliefilter efter 4½ år med MC. Ulrik og Malene dukkede desværre op lidt forsent.
Blovstrød Kro 7-4: Vi var 7 cykler fra klubben og 3 personer dukkede op på Blovstrød Kro for at få pandekager. Vi havde et muligt nyt medlem (Teis) med på turen. Det var en rigtig fin tur.

Punkt 4 - Kommende arrangementer

Brems med HaStig 19-4: Der skal mere reklame ud, Mathilde tager kontakt til HaStig.
Drageflyvning 27-4: Det hele er klart.
DieselHouse 4-5: Det er også klart.
Roskilde Domkirke 5-5: Vi ser på vejret når vi kommer nærmere datoen.
Få rullet din MC: Bager tager kontakt til Alex for at finde en dato.
Kaffe og kage i "Det Hvide Hus" 8-9: Dina invitere på en lille tur med efterfølgende kaffe og kage.
Der skal findes en film til endnu en filmaften i klubben.

Punkt 5 - Rushåndbogen 2008

Vi bruger samme tekst som i Rusbog 2004. Vi har nogle billeder som kan bruges, men der skal tages nogle billeder til "Brems med HaStig" så vi har flere at vælge i mellem.