Bestyrelsesmøde 20-04-2004


Tilstede: Bager, Anders, Jacob, Moller og Christian.
Referent: Christian


Punkt 1 - Sturup

Klubben giver som sagt stadig billetten til broen til PMC medlemmer.

Punkt 2 - Rusbogen

Nana har lavet et indlæg til rusbogen, så vi derigennem kan oplyse nye studerende om hvem vi er.

Punkt 3 - Penge fra PF

Med tak til Casper sørger vi for at få det tilskud fra PF som vi har ret til.

Punkt 4 - Nøgler

Vi har fået en del nøgler ind grundet en aktiv nøgleinddrivningsindsats. Vi mangler kun få nøgler nu.

Punkt 5 - Kasserens punkt

Vi har fået flere nøgler ind i år end vi har udleveret. Der bliver brugt mange penge i dette regnskabsår, pga af mange arrangementer. Ikke mindst Jubilæet.

Punkt 6 - Jubilæet

Udvalget arbejder på sagen, og er langt fra klar med en endelig udformning. En foreløbig plan ser således ud: Festen skal vare en dag, og holdes på parkeringspladsen om eftermiddagen og i Kælderbaren om aftenen. Om eftermiddagen bliver der brænderstand, sømbrædt, topstykkekast, fadøl, grillmad, og måske trial opvisning. Senere går vi i kælderbaren til livemusik. Måske Jack Frost. www.jackfrost.dk Udgifterne kommer primært til at gå til mad, øl, oprydning og måske trial opvisning.

Punkt 7 - Netdelen

Der er ikke sket noget. Projektet flyttes måske til efteråret, hvor der er bedre tid.

Punkt 8 - Nøgle til døren til parkeringskælderen

Vi skal have skaffet en nøgle til parkeringskælderen så vi kan komme af med vores affald uden at der er åbent i forvejen.

Punkt 9 - Klubben

Der er nu kun 3 cykler tilbage i klubben, og 2 af dem er lige ved at være færdige. Vi skal have købt en ny pære til lampen over bordet. Der skal lige ryddes lidt op og fejes. Folk skal huske at rydde værktøjet op når de har brugt det, og sørge for at rydde lidt op. Der er nogle der har lidt for mange ting nede i klubben - De indvolverede vil blive kontaktet. Bremseudlufteren skal renses efter brug !!!