Privatlivspolitik

Når du melder dig ind i Polyteknisk MC Forening (PMC), betror du os med nogle af dine oplysninger. Dette ser vi som et stort ansvar, og vi sørger derfor for, at beskytte dine oplysninger, og give dig kontrol over dem. Formålet med denne privatlivspolitik er, at forstå hvilke oplysninger det er vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvordan du kan få lov til at opdatere, administrere og slette dine oplysninger.Oplysninger PMC indsamler

Når du melder dig ind i PMC
Når du melder dig ind i PMC, beder vi dig om, at sende os nogle personoplysninger. Disse består af:

• For- og mellemnavne
• Efternavn
• Adresse
• e-mail
• Telefonnummer
• Beskæftigelse/studieretning
• Studienummer (for studerende på DTU)
• MC mærke og årgangHvordan anvendes de oplysninger, vi indsamler

Medlemsdatabase
Hovedformålet med indsamlingen af dine personoplysninger er, at skabe og vedligeholde en database over alle aktive medlemmer af Polyteknisk MC Forening. Denne database er nødvendig for, at vi kan tjekke om hvorvidt du er medlem af foreningen. Dette gør vi fx i forbindelse med forskellige arrangementer hvor foreningen kan give tilskud til medlemmer, til almen kontakt angående arrangementer eller brug af værksted, samt til opkrævelse af kontingent.Valgmuligheder og forpligtelser

Beskyttelse af personoplysninger
Vi gemmer dine personlige oplysninger på servere og computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter. Vi har sikkerhedsforanstaltninger, der løbende kontrollerer, om hvorvidt dine personoplysninger håndteres forsvarligt, med hensyntagen til dine rettigheder.

Kort sagt, så opbevarer PMC dine personoplysninger fortroligt.


Indsigt i data
Hvis du ønsker at vide hvilken data vi har registreret om dig, i vores medlemsdatabase, kan du kontakte os via best@pmc.dk. Da vi passer godt på dine oplysninger, vil du blive bedt om at identificere dig, før vi udleverer nogen data.


Opdatering af data
Er oplysningerne vi har gemt om dig ukorrekte, flytter du, får en ny e-mail eller lignende, kan du til enhver tid få dem rettet ved at kontakte os via best@pmc.dk.


Sletning af data
Skulle du ønske at blive slettet helt fra vores medlemsdatabase, skal du kontakte os via best@pmc.dk. Herefter vil alle personoplysninger vi har om dig, blive slettet. For at være medlem af PMC, er det dog et krav at have navn og e-mail registreret i medlemsdatabasen.


Sidst opdateret: 07/12/2018