Lidt om
 Historie
Polyteknisk MC Forening (i dagligt tale PMC) har sine rødder i S-huset. Her legede en lille kerne af MC-ejere i starten af 90'erne med tanken om en klub. Der havde på dette tids punkt allerede været flere fælles kørsler til åbning (og lukning) af Bakken. Klubben forblev dog ved tanken indtil sommeren '94, hvor der blev et lokale ledigt i S-huset. Nu skulle det være. Der blev delt løbesedler ud på hele Sletten og i september var der så stiftende general forsamling. Til alles overraskelse dukkede der 46 MC'ister op. Klubben var et faktum. PMC består i dag af ca. 70 medlemmer, hovedsagligt ingeniør studerende ved DTU, Lyngby; men også af færdig uddannede ingeniører og andet godtfolk.

PMC holder til i kælderen under S-huset. Her har vi et lokale med sofagruppe, kaffemaskine, computer (on-line) og MC-blade. Det er her også muligt at udføre reperationer, da vi er i besiddelse af det mest almindelige håndværktøj samt lidt specialudstyr. Mulighederne er dog stærkt begrænsede, da det ikke er tilladt at medbringe benzin i klublokalet. Det vil sige tømning eller afmontering af tank, før MC'en trækkes ned i klubben. Se evt klubreglerne.

Klub lokalet i starten !

  Klub lokalet

Klub lokalet efter nogle år !

Klublokalet nogle år senere ...

 

 Aktiviteter
Vi har et klubarrangement mindst to gange om måneden (se kalenderen) Her er det muligt at møde andre PMC-medlemmer; her i blandt bestyrelsen, som altid vil være repræsenteret. Det er også her, at du kan henvende dig, hvis du ønsker at blive medlem (300 kr/år). Klubaften er åben for alle,som skulle have lyst til at kigge indenfor.

Ofte vil der også være medlemmer til stede i klublokalet/værkstedet, så prøv at bank på døren, idet døren i langt de fleste tilfældet er lukket (af hensyn til kælderbaren). Sommetider (men ikke så tit) mødes medlemmerne også nede i klublokalet før en fællestur.

Blandt tidligere udflugtsmål kan nævnes Malerklemmen ved Borup, MC museet på Møn, Træf på Toppen, diverse teltture bl.a. til Stockholm og Bornholm samt de obligatoriske åbninger og lukninger af Bakken. Derudover tager vi også rundt og besøger andre mc-klubber og deres arrangementer. Turene er arrangeret af de enkelte medlemmer, så udbudet afhænger af deres kørelyst. Turene annonceres i vor kalender her på nettet.


Puhh ... PMC folket har tømmermænd

PMC til Bremsedag

Hvem har den største MC ?

PMC til Bakkelukning Her bor vi

KORT
PMC

Polyteknisk MC

Anker Engelundsvej 1
Bygn. 101 E - Studenterhuset
2800 Lyngby

Se Kort - Google Maps